DESPRE NOI

Hotel Europa

Hotel EUROPA*** ofera servicii de calitate pentru toti oaspetii care decid sa petreaca un sejur in Baia Mare. Acesta este unul dintre cele mai satisfacatoare hoteluri, iar staff-ul hotelului este calificat si are abilitatea de a-si asista oaspetii pe toata durata sederii. Astfel, sederea va fi una linistita, lipsita de griji, in care fiecare oaspete va fi tratat cu atentie.

Frumusete si eleganta sunt cuvintele ideale pentru a descrie camerele pe care vi le ofera Hotel Europa. Amenajate si decorate in culori relaxante, camerele reinventeaza ideea de bun gust si originalitate, mobilate modern pentru a va oferi confortul de care aveti nevoie.

Sala de conferinta a hotelului va sta la dispozitie pentru seminarii, intalniri iar restaurantul si sala de nunti vor face din nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra o amintire draga.

Urmatoarele servicii si facilitati sunt disponibile pentru toti oaspetii nostri:

Șuieratul puternic al locomotivei cu abur răsună printre munți. Turiștii se urcă la bordul bătrânei mocănițe care începe să se târască greoi, pufăind prin pădurea deasă, din nordul României. Mocănița de pe Valea Vaseruluieste modalitatea perfectă de a călători printr-una dintre cele mai frumoase zone din România – Maramureș.

Mocănița de pe Valea Vaserului, cunoscută drept Calea Ferată Forestieră din Vișeu de Sus, a fost inițial folosită ca modalitate de a transporta lemnul. Construcția căii ferate forestiere din această zonă a început în 1932, fiind pe atunci singura modalitate de a transporta materialul lemnos din zone greu accesibile ale munților.

Acest tip de cale ferată era foarte populară la începutul secolului trecut, dar, în ziua de azi, Calea Ferată Forestieră Vișeu este cunoscută drept ultima cale ferată forestieră adevărată care funcționează cu abur, având șase astfel de locomotive funcționale – Elveția, Măriuța, Cozia, Krauss, Ioana și Bavaria.